Weekend weg in eigen land: Verblijf in een Tiny house!

Een tiny house, dé trend van het moment en door corona is een vakantie in eigen land populairder dan ooit. Ik moet zeggen, het is ons ook zeker niet verkeerd bevallen. Wij verbleven een weekendje in een tiny house, zelf gebouwd door Marijke en Arnold, van Kappert Huisjes.  Het huisje staat in Zwartsluis, een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen, maar ook om er een dagje op uit te gaan in de stad. Het weer zat ons niet mee, maar we hebben alsnog enorm genoten. 

Verblijven in een tiny house

Het verblijven in een tiny house is een heerlijke back-to-basic beleving. Je hebt niet veel nodig om gelukkig te zijn, dat blijkt wel in een tiny house. Zeker als deze in zo’n prachtige omgeving staat als het huisje van Kappert Huisjes. 

Het huisje is netjes ingericht, de aankleding past bij de omgeving en het uitzicht over het weiland maakt het helemaal af. Het huisje heeft geen toilet of douche, maar je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de camping en dat is meer dan prima.  Ondanks dat het huisje niet zo groot is ervaar je de rust en de ruimte van de natuur. Het terrasje voor het huisje maakt dat je heerlijk buiten kunt zitten, ook als het regent, want het terrasje is overdekt. 

Je kunt goed zien dat Marijke en Arnold veel liefde en aandacht in de bouw van het huisje hebben gestopt. Dat zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt en dat het warm en knus aanvoelt. 

Perfect weekendje weg in eigen land

Nederland is ongelofelijk mooi en het lijkt wel alsof we dat met z’n allen weer beseffen na de coronacrisis. Van natuur tot stad, het is nooit ver weg in ons kleine kikkerlandje.  De tiny houses van Kappert Huisjes hebben dan ook een perfecte ligging. Midden in de natuur, niet ver van de stad. Voor ieder wat wils. Daarom zijn de tiny houses van Kappert Huisjes perfect voor een weekendje weg in eigen land!

Waar in een tiny house?

Nederland is ontzettend divers, dus waar je in een tiny house zou moeten verblijven is afhankelijk van je wensen. De huisjes van Kappert Huisjes staat in een prachtige omgeving in Zwartsluis, je bent omringt door de natuur, maar ook de stad is niet ver weg.  

In de omgeving vind je de mooiste wandel- en fietsroutes, maar ook gezellige knusse dorpjes waar je heerlijk op het terras van je biertje kunt genieten.  Ook een uitstapje naar Zwolle of Giethoorn zijn goed te doen vanaf Zwartsluis. 

Waarom een tiny house van Kappert huisjes?

Arnold en Marijke bouwen met veel liefde de tiny houses en dat voel en zie je aan alles. Je kunt hun huisjes huren maar ook kopen. Wil je een tiny house kopen?  Je kunt je huisje volledig laten bouwen zoals jij dat graag zou willen. Arnold en Marijke bouwen met liefde jouw droom.  

Wat te doen in omgeving Zwartsluis?

Je kunt heerlijk genieten van de natuur, fietsen, wandelen of (met mooi weer) suppen! Ook sta je zo in Giethoorn, Genemuiden of Zwolle. Je hoeft je niet te vervelen, er is van

alles te doen in de omgeving.

Wat te doen met slecht weer?

Ook met slecht weer is het verblijf in een tiny house geen straf. Zeker niet in de omgeving Zwartsluis.  Zowel binnen- als buitenshuis kun je je prima vermaken. Neem wat spelletjes mee of ga er op uit. In de omgeving kun je  glow golfen, bowlen of naar een funhal.

giethoorn

Kortingscode!

Wil jij ook verblijven in een tiny house? Check snel de pagina van kappert huisjes! Noem bij je boeking “expedition earth” en krijg tot 30-06-2022 €15,- korting per nacht!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: